Gulet Patronica, Croatia

Goulet Patronica, CroatiaKrstarenje Jadranom, motorna jahta na jedra “Patronice” za 12 osoba

27 April – 25 May,

jednotjedno krstarenje

već od 8.900,00 €

Astronauti kažu da je Jadransko more sa svojim vapnenačkim podmorjem najplavije mjesto na zemaljskoj kugli. Hrvatsko more je dom jednom od najvećih arhipelaga na Mediteranu na čijem su rubu razasuti otoci  poput biserja , po nekom računanju njih 1246, to nam nosi i poznati naziv- Zemlja sa 1000 otoka. Svega je 67 nastanjenenih otoka. Mnogi su manji od 3 hektara. Sve to čini čarobno lijepe vidike i jedno od najboljih svjetskih područja za krstarenje. Stoga je Hrvatska i njezina dobro znana Dalmatinska obala postala legendarno odredište jahtaša.

Unajmljivanje broda s posadom vjerojatno je najbolji način za istraživanje i upoznavanje Jadranskog mora i priobalja koje se proteže na preko 1700 km. Prekrasni mediteranski gradovi puni južnjačkog šarma, raznovrsna kulturna baština, očuvano čisto more, nedirnuta priroda, najjači su mamci za idealno mjesto odmora i opuštanja.

Plavo putovanje – postalo je sinonim jedinstvenog iskustva krstarenja brodom sa posadom. To je zasigurno najbolji put da ljubitelji prirode istraže prekrasno Jadransko more i spektakularnu obalu.

Patronice je klasičan, 22,5 metarski drveni motorni jedrenjak – gulet

Napravili su ga iskusni turski majstori 1999. g. Savršeno sastavljen od drva crvenog bora, okume, mahagonija i iroka.

Tijekom 2010. g potpuno je obnovljen studioznim pristupom pojedinim detaljima. Patronice je pretvorena u luksuznu komfornu jahtu velikom i prostranom krmom i udobnim kabinama za ugodan višednevni boravak.

Dva jarbola s 4 jedra uz malo vjetra omogućuju bešumno plovidbu po kristalno bistrom Jadranu.

Pouzdan i jak Caterpillar 320 HP motor može postići gotovo 11 čvorova što Patronice čini jednim od najbržih guleta na Jadranu

Smještaj se sastoji od 6 dvokrevetnih kabina. Svaka kabina ima vlastiti odvojeni tuš/WC s hladnom i toplom vodom. Rasvjeta radi na 220 i 12 volti. Posebna svjetla za čitanje i sefovi postavljeni su u svakoj kabini. Dizajnerska posteljina I ručnici su od vrlo kvalitetnog materijala.

Prostrani salon pruža udoban prostor za boravak sa barom, Seaco kafe aparatom za najbolju kavu te ledomatom. Za vašu uporabu postavljeni su: glazbena linija, DVD/TV, mala biblioteka, laptop s WiFi internet priključkom te pisač.

Sve kabine po potrebi hlade se novim Webasto klimatskim sustavom.

Pristup kopnu s broda omogućen je kvalitetnom inox/mahagonij hidrauličnom pasarelom. Bocna skale koja seže skroz do morske površine olakšava silazak/izlazak iz mora. Na palubi se nalazi prikladan tuš.

PatroniceLayout2012vNa prednjoj palubi nalazi se područje za sunčanje i opuštanje na udobnim ležaljkama i sofi. Najtraženije mjesto na našoj jahti Patronice je prostrana, tendom osjenčana, krma. Tu je smještan veliki stol od mahagonija sa 12 stolica od tikovine. Na krmi je smještena i prostrana sofa za odmor ili čitanje nakon dobre hrane i vina.

U posljednjoj obnovi tijekom 2010.g postavljena je:
nova tikova paluba, nadgradnja, ležaljke za sunčanje, sofa, kuhinja, inox špirun, krmeni hidraulični potiskivač, podvodni radar, klimatski sustav, drugo rol jedro i hidraulična pasarela.

Plaćanje: 50% po rezervaciji, ostatak  4  tjedna prije krstarenja. Booking Terms and Conditions General Charter Conditions

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia