“Natali”, G. Karin, 35€

DSC04899

Apartmanska kuća „Natali“ nalazi se u Gornjem Karinu, od plaže i centra udaljena 250m, u njoj se nalaze 3 apartmana, dva manja jednosobna – SA1 i SA2 za 2-4 osobe, i jedan veliki trosobni apartman – A3 za 5-8 osoba.

Svi apartmani su klimatizirani, imaju balkon sa pogledom na more i zelenilo, te sjedeće ganiture koje su od sunca zaklonjena tendama.

A1 i A2 su jednosobni apartmani, u spavaćoj sobi bračni krevet i jedan pomoćni krevet, SAT- tv, u dnevnom boravku stol sa stolicama te dvosjed koji se može razvući. Kuhinja – štednjak sa pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, svo suđe i posuđe kao i pribor za jelo. Kupatilo je sa tuš kabinom.

A3 ima tri sobe, jedna sa bračnim krevetom, druga s dva odvojena kreveta, dok se u trećoj nalaze dva trosjeda na razvlačenje i SAT–tv. Kuhinja sa dnevnim boravkom je spojena – štednjak sa pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, svo suđe i posuđe kao i pribor za jelo. Kupatilo sa tuš kabinom te perilica rublja.

Slobodno korištenje vanjskoga tuša u dvorištu kao i roštilja.

U cijenu apartmana je uračunato korištenje klime, mjenjanje posteljine jedanputa tjedno, parking, boravišna pristojba.pet-friendly-apartment-sign_1_-150x150

Psi su dozvoljeni uz nadoplatu 5€ dnevno.

Cjenik 2019.

01.05. – 30.06.

01.07. – 01.09.

SA1 – (2-4 osobe)

40 €

50 €

SA2 – (2-4 osobe)

40 €

50 €

 A3 – (5-8 osoba)

50 €

65 €

SA1 i SA2            

A3                   

Dostupnost na upit, šifra: NATALI

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia