Hotel Korinjak, Iž

Hotel Korinjak, island of IzHotel Korinjak, smješten na snažnoj energetskoj točki, prvi je hotel na Jadranu specijaliziran za holističke, individualne i grupne programe osobnog (samo)razvoja uma, tijela i duše, pod nazivom Odmor za dušu.

Smješten u zelenoj oazi tišine s pogledom na more, hotel teži tek da zadovolji čovjekovu potrebu za mirom, opuštanjem i jednostavnošću bez stega koje nameću luksuz i glamur.

Iako se nalazi blizu središta mjesta i uz samu gradsku plažu, tipične turističke vreve ovdje nema čak ni u špici ljetne sezone.

U svojoj ponudi ima zdravu i uravnoteženu vegetarijansku prehranu baziranu na mediteranskoj kuhinji, te čaj pripremljen od više vrsta otočkih samoniklih biljaka.

Uz glavnu zgradu s terasama, restoranom i recepcijom, u preuređenom paviljonu „Maslina“ i „Lavanda“, hotel raspolaže s 130 ležajeva u 78 novo obnovljenih soba, od kojih je većina klimatizirana s balkonom koji gleda na more ili obližnju borovu šumicu.

Za potrebe izvođenja seminara i radionica, u sklopu hotela koriste se tri dvorane, velika natkrivena terasa te tri manje prostorije za individualne tretmane.

U borovom šumarku nadomak hotela i plaže smješten je kamp, uz odvojeno sjenovito parkiralište za 80-ak vozila.

Za sve ljubitelje netaknute prirode ovo je pravi mali raj. Možete istraživati skrivene otočke uvale, kupati se na kamenim plažama u sjeni tamarisa i borova, ili se jednostavno pridružiti društvu na plaži ispred hotela.

Hotelskom barkom osiguran je i prijevoz na obližnji „robinzonski“ nenaseljeni otočić Rutnjak gdje opet možete uživati u zelenilu bujne vegetacije i miru skrovitih plaža.

 

Program : Odmor za dušu / vacation for the soul   Odmor za dušu-Osnovni paket (1)

                  Od detoksikacije do zdravlja i osobne transformacije/ From detoxification to health and personal transformation Vođeni post -Detox workshop

Cijene na upit.

 

Hotel Korinjak, island of IzOTOK IŽ

Otok Iž je jedan od bisera sjeverne Dalmacije na pragu kornatskog arhipelaga, 14 milja udaljen od Zadra s površinom 18 km2 šumovitog i mirisom bogatog otočkog pejzaža.

Svakodnevna brodska veza sa Zadrom čini ga lako dostupnim za sve uzraste.

 

 

VELI IŽ

mala-stara-crkvica-058

Središte otoka, Veli Iž leži u pitomoj uvali na sjeveroistočnoj strani otoka. Gradić još odiše izvornim i tradicionalnim ritmom otočkog života.

Maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo najčešći su poslovi kojima se bavi njegovo malobrojno stanovništvo. U središtu mjesta nalazi se obnovljena crkva, kulturni dom (s kazališnom dvoranom), te nekoliko autohtonih konoba i restorana, dva – tri kafića, trgovina te pošta, tenisko igralište, ambulanta i marina.

Od kulturnih događanja najpoznatija je „Iška fešta“, koja seže još u antička vremena, a upriličuje se svake godine krajem srpnja. Tom prigodom mještani oblače tradicionalne nošnje i izvode stare otočke napjeve i plesove, a središnji događaj ove svečanosti izbor je „iškoga kralja“.

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia