Krka – moderna kamena kuća

Dalmatinska kuca _N.P. Krka_Dalmatia travel (4)Kuća se nalazi u zaleđu Skradina/Šibenika, izgrađena u autohtonom stilu dalmatinskog zaleđa i potpuno renovirana 2012. godine, kada je kuća dobila bazen (6×3 m) te ostale suvremene sadržaje kao što su infracrvena sauna, bilijar, besplatne bicikle na raspolaganju gostima, nogometno i odbojkaško igralište, mini dječje igralište koje se sastoji od tobogana i ljuljačke, zoga za kuglanje.
Kuća je veličine 110 m2, sastoji se od prizemlja (70 m2) i potkrovlja (40 m2) i može primiti maksimalno 8 osoba.
Kuća ima tri spavaće sobe, dva dnevna boravka, kuhinju i blagovaonicu, dvije kupaonice, hodnik, natkrivenu terasu, balkon sa pogledom na planinu, dok je okućnica polovično popločena kamenom a polovično travnata (nogometno/odbojkaško igralište).
Vani se nalazi veliki roštilj, unutra je kamin.
Djeci je na raspolaganju i Playstation 3. Kuća ima TV, satelitsku antenu, DVD player, WiFi, klimu, te bogato opremljenu kuhinju (kuhalo za vodu, aparat za kavu, toster, mikrovalna pećnica, mašina za pranje suđa). Kuća raspolaže s perilicom rublja također.

Kuća se nalazi u mirnom okruženju, udaljena od buke, u čistoj prirodi i svježem zraku, tik do NP Krka, uz znamenitosti kao što su Roški slap, Manojlovački slap, stari grad Nečven, Visovac, Skradinski buk, Kninska tvrđava, Drniška gradina, mauzolej Ivana Meštrovića u Otavicama itd.
Također, kuća je vrlo dobro pozicionirana za obilazak svih većih hrvatskih turističkih atrakcija kao što su NP Kornati, NP Plitvice, gradovi Šibenik, Zadar pa čak i Dubrovnik. Najbliža plaža nalazi se na rijeci Krki, udaljena je 5 km od kuća, dok je najbliže kupalište na moru u Skradinu (20 km) te Šibeniku (35 km).
Sadržaju kao što su dućan, pošta, Dom zdravlja, apoteka nalaze se u Oklaju na udaljenosti od 5 km, a benzinska pumpa, banka i mjenjačnica u Drnišu na udaljenosti od 20 km.
Dio puta do kuće je neasfaltiran (oko 3 km).

Idealni odmor za sve željne prirode, a opet tako blizu svih atraktivnih sadržaja.

CIJENIK 2020:

 1.10.-30.04. 1.5.-30.06.  1.7.-31.08.  1.9.-30.09. 
 130 €  150 €  200 €  150 €

Posteljina, ručnici , bežični pristup internetu, korištenje klime  kao i boravišna pristojba su uključeni u cijenu apartmana.

Pušenje je dozvoljeno na terasi.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Eksterijer

Interijer

Dostupnost na upit, šifra: KRKAKUĆA

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia