Apartmani Stela, Karin

U kući u mirnom dijelu Gornjeg Karina, smjestila su se dva prekrasna osunčana apartmana. Od plaže i centra udaljeni 450 m, kao i do centra Gornjeg Karina. Trgovina i  bistro 100 m.

Gostoljubivi domaćini vam nudi piće ili kavu dobrodošlice sa željama da provedete bezbrižno ljetovanje.

Na raspolaganju imate zajednički vrt, grill, i bicikle.  Oba apartmana su klimatizirana, WiFi  dostupan u čitavom objektu, SATV. Parking ispred kuće. Svi apartmani imaju pogled na more, kao i poseban ulaz.

A1, 2+2 osobe

Dvosobni apartman se nalazi na 1. katu kuće s balkonom s ležaljkama i garniturom za sjedenje, kupatilo s tuš kabinom, kuhinja povezana s dnevnim boravkom – stol i stolice, tv, trosjed na razvlačenje, izlaz na balkon. Kuhinja: štednjak s pećnicom, hladnjak, mikrovalna, caffe aparat, toster, svo suđe i posuđe.

Dvije spavaće sobe- jedna sa bračnim krevetom, druga dječja s dva odvojena ležaja. Mogućnost i 3 pomoćna ležaja u dnevnom boravku.

Studio apartman  SA, 2+1

Studio apartman se nalazi na 1 katu kuće s balkonom-   stol i stolice,  kupatilo s tuš kabinom, čajna kuhinja štednjak sa pećnicom, hladnjak, mikrovalna, caffe aparat, svo suđe i posuđe.

 

Cjenik 2020.

01.03.-30.06.

03.09-01.11.

01.07. – 02.09.

            A1 4+2 osobe

75€

85€

SA 2+1 osobe

55€

65€


 

Dostupnost na upit, šifra: STELA

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia