Vikend ljepote, Hotel Spa Golfer 4*

hotel Golfer, Toplice Sveti Martin na MuriHotel Spa Golfer 4*

 

Vikend Ljepote B&B

Aranžman vrijedi od 02.04.2020. do 30.12.2020. 

 2 noći/ 1 osoba –  već od 190 Pročitajte više >>

Share

Deluxe & Hotel “Amabilis”*****

tn_amabilispanaZaplovite u luksuzni svijet Hotela  “Amabilis” u Selcu kraj Crikvenice…

“Luksuz mora biti udoban, inače to nije luksuz.” – Coco Chanel
Svoju priču je započeo prije sto godina kao otmjena Vila čuvene bečke glumice Helene Odilon, a danas krasi obalu dizajnom i arhitekturom luksuznog cruisera.

Jedinstvenu gastronomsku ponudu hotela čine dva luksuzno namještena  restorana AMABILIS i CHANDELIERS, sa specijalitetima mediteranske kuhinje, i velikim izborom kvalitetnih hrvatskih i međunarodnih vina. Neizostavan dio ponude hotela su i NAUTILUS i AMABILIS LOBBY BAR, a koji god da Vi izaberete, u svakom ćete se osjećati upravo kao da se nalazite na veličanstvenom cruiseru koji klizi kroz ocean. Pročitajte više >>

Share

Ljeto u Hotel “Lovran” ***

hotel_lovran_artDoživite savršene trenutke u romantičnoj atmosferi

Ljetna pauza

23.05. – 15.09.2020.

2 polupansiona –  već od 90 €/ osoba

 

Pročitajte više >>

Share

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera*****

Hote Iadera_Punta Skala10% za sve rezervacije napravljene do 31.03. za boravak gostiju u terminu od 15.03. do 07.06  i od 23.08. za min boravak od 4 noći. 

Dobrodošli u raj – božanski odmor s pet zvjezdica u Hrvatskoj!

Spektakularan!

„Dalmacija ima najljepši zalazak sunca na svijetu!  Ljepši je i od onog u Key Westu na Floridi“ oduševljen je govorio poznati  A. Hitchcock.

Popraćen crvenilom zalazećeg sunca pruža se pogled na fantastičnu panoramu poluotoka Punta Skale. Savršeni pogled na zapanjujuću prirodu Hrvatske pruža se od otočja Kornata pa sve do impoznatnog planinskog masiva Velebita. Sve to združeno s ekskluzivnom uslugom  – dobrodošli u Falkensteiner hotel s pet zvjezdica Hotel & Spa Iadera!

Pročitajte više >>

Share

Hotel Alan***, Paklenica

hotel-alan-starigradAll-inclusive Hotel Alan Starigrad Paklenica

Bluesun hotel Alan nositelj je turizma na području Rivijere Paklenica čiji je centar Starigrad Paklenica. Izgrađen je 1968., kompletno renoviran 2003./04. godine, a 2005. dobiva i moderni wellnes centar. Hotel ima 3 zvjezdice i spada u skupinu all inclusive hotela. Smješten je u blizini glavne prometnice uz šljunčanu plažu, okružen borovom šumom. Dobra prometna povezanost gostima omogućuje brz dolazak.

Udaljenost od zračne luke Zemunik je 40 km, a od autoceste Zagreb – Split 12 km. Od ulaza u NP Paklenicu hotel je udaljen 2 km. Pročitajte više >>

Share

payment

payment
Booking.com

Lokacija Dalmacija Travel Agency

FACEBOOK

POSJETITE NAS…

gornji-karin_plaza_ljetovanje-50 gornji-karin_plaza_ljetovanje-74 Gornji Karin, Croatia - beach Gornji Karin, Croatia - beach gornji-karin_plaza_ljetovanje-3 gornji-karin_plaza_ljetovanje-18 Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia Gornji Karin, Travel, Croatia

Subscribe to our mailing list

REZERVIRAJTE

REZERVIRAJTE SADA
at.wetter.tv: ZadarWetter Zadar - VorschauWetter Zadar

Pretraži

Summer 2014. in Gornji Karin, Croatia