ISTRAŽI

Dalmacija nudi beskrajne mogućnosti aktivnosti tijekom vašeg odmora.
Od razgledavanja, istraživanja prirodnih ljepota, sudjelovanja u sportskim aktivnostima do uživanja u moru. Ovdje ćete naći nadahnjujuće priče, vidjeti očaravajuće krajolike, pronaći adrenalin. Počnite istraživati!

Saznaj više

Biciklističke staze – povijesne ili vinske, makadamske ili asfaltne, pješačke staze za obitelji ili kanjoni za climbing. Birajte!

Vožnja biciklom ili aktivno hodanje, planinarenje osim zdravog načina života daje i velik užitak u osjećaju slobode.
Regija Zadar nudi mnogobrojne mogućnosti – od posjeta udaljenim selima i zaselcima dalmatinskog krša, preko atraktivnih planinskih prijevoja do udaljenih vrela krških rijeka.

Otkrij beskrajnu ljepotu

nacionalni parkovi

U širem zadarskom okruženju nalazi se čak pet nacionalnih parkova: Paklenica, Kornati, Plitvička jezera, Krka i Sjeverni Velebit.

Nacionalni park je zaštićeni prostor posebne ljepote i dobre prirodne očuvanosti u kojima obitavaju biljke i životinje, gdje su ljudski utjecaji ograničeni. Ističe se svojim jedinstvenim biljnim i životinjskim svijetom i prirodnim rijetkostima.
Hrvatska spada u jedno od omiljenih odredišta milijuna turista iz svijeta. Pored najljepših obala i starih srednjovjekovnih gradova, u Hrvatskoj se nalaze osam Nacionalnih parkova. Među najpoznatijim je Nacionalni park Plitvička jezera koje je UNESCO proglasio svjetskom baštinom. Od 16 prekrasnih jezera tirkizne boje vode, s velikim brojem slapova, guste i bujne šume, raznolikosti životinja, ptica i rijetkih biljaka, Nacionalni park Plitvička jezera je među najljepšim za odmor i uživanje u prirodi.

znamenitosti

Otkrijte kraljevske gradove, utvrde iz 16. st., kamenje u kojima je utkana hrvatska povijest, cvijetove soli, ribaraska utočišta i preljepa čuda hrvatske tradicije.

Događanja

Zadar

 

Benkovac 

Biograd

Šibenik

 

Obrovac

 

Uzmi 10% na svoje prvo putovanje!

Za istraživanje Dalmacije trebate imati i prikladan smještaj. Karin Gornji je idealno mjesto za vašu avanturu jer je u blizini svih ovih ljepota. Prvi najam apartmana dobivate 10% popusta. Krenite!

Što čekate još?

Share This

Podijeli...